Majors join against global warming

This morning I saw this small message in the newspaper. It says that about 132 US majors have joined in an initiative to get the US to agree with the Kyoto treaty. Good this is that it is backed by Democrats and Republicans.
Let’s hope Bush gets influenced as well.

SEATTLE – Burgemeester Greg Nickels van Seattle probeert te bereiken dat de Verenigde Staten doen wat de regering-Bush niet wil: het Kyoto-verdrag over opwarming van de aarde naleven. The New York Times meldde dat zaterdag op zijn website.

Al 132 burgemeesters, Democraten en Republikeinen, hebben zich aangesloten bij Nickels’ coalitie om de opwarming van de aarde op lokaal niveau te bestrijden.

2012,
Zij hebben beloofd dat hun stad zal voldoen aan wat een bindende eis voor de VS had moeten zijn, als president Bush het klimaatverdrag niet had verworpen. Voor 2012 moet de uitstoot van broeikasgassen zijn teruggebracht tot 7 procent onder die van 1990.

Bloomberg
Volgens het kantoor van Nickels vertegenwoordigen de burgemeesters bijna 29 miljoen burgers in 35 staten. Donderdag sloot de Republikeinse burgemeester Michael Bloomberg van New York zich aan.